Subcategories

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Schroefstempels

Schroefstempels

Schroefstempels zijn een soort hulpmateriaal die vooral gebruikt worden bij tijdelijke constructies. De kracht van schroefstempels zit in het feit dat ze horizontale of verticale krachten opnemen. Dit is in vaak gevallen nodig als de eigenlijke constructie deze krachten nog niet kan dragen. Heel belangrijk hierbij hier is het draaggewicht van de stempel. Deze stempels woorden ook wel bouwstempels genoemd. 

Veilige schroefstempels

De schroefstempels zijn allemaal erg veilig in het gebruik. We hebben ze namelijk allemaal voorzien van verschillende soorten beveiligingmechanismen. Uiteraard voldoen we ook aan de eisen en zijn ze Aboma goedgekeurd en volledig Conform de NEN-EN-1065. Wij werken met deze stempels met thermische verzinking en  gegalvaniseerde staal. Dit maakt dat deze schroefstempels uitermate geschikt zijn voor de klus die echte kwaliteit nodig heeft. Door deze hoge kwaliteit is dit een absolute aanrader voor de professionele bouwplaats. In os assortiment hebben wij opties voor de volgende hoogtes; minimaal 180 cm en de maximale hoogte is 350 cm. Houd hiermee rekening bij de aanschaf. 

Stempelstatief

We zien heel vaak in de bouw dat de ondergrond niet gelijk is. Dit kan problemen geven als je een stabiele stelling neer wilt zetten. Speciaal hiervoor is het stempelstatief ontwikkeld. De driepotige standaard biedt extra stevigheid en zorgt ervoor dat het geheel niet omvalt en eventueel schade veroorzaakt. Een stempelstatief is makkelijk in gebruikt. Het is namelijk gewoon volledig inklapbaar zodat je het makkelijk mee kunt nemen naar een klus. Nog belangrijk om te noemen dat je nooit voor de makkelijke weg moet kiezen bij het plaatsen. Dat is ook de reden dat deze zo handzaam is. Geen excuus om deze niet te gebruiken zodat je de veiligheid en stabiliteit kunt garanderen.

Ondersteuningsmateriaal

De schroefstempels zijn een onderdeel van al het steiger en ondersteuningsmateriaal dat wij hebben. Wij hebben veel ervaring in de branche en hebben gemerkt dat er behoefte was aan meer producten. We hebben deze daarom toegevoegd aan ons assortiment zodat je bij ons voor de gehele klus terecht kunt. Daarom hebben we tegenwoordig ook verschillende soorten steigerbuizen, leuninghoudersschorren en steigerhuiskoppelingen. Zodat je voor elke steiger klus gewoon bij ons terecht kunt. Naast al deze materialen hebben wij uiteraard ook alle andere producten voor de bouwplaats. Denk aan bouwhekken, lichtmasten, rijplaten, klapschragenwaterputten en dekzeilen

Stempel advies en meer

Weet u niet welke stempel u precies moet hebben? Dat is geen probleem. Wij hebben zelf vele jaren ervaring in de bouw. Hierdoor kunnen we u van uitstekend advies voorzien. Dit is ook de reden van het complete assortiment dat we nu hebben. Hiervoor hebben we goed gekeken naar wat er nodig is voor deze vele klussen. Door goed samen te werken met onze klanten en leveranciers hebben we dit voor elkaar gekregen. Naast advies over de bouw en schroefstempels hebben wij natuurlijk ook verstand van onze andere producten. Dit maakt van ons een webshop waar u goedkoop de juiste producten kunt kopen. Met als mooie aanvulling dat wij ook nog een goed advies kunnen geven. Neem daar gerust contact met ons bij vragen over bepaalde producten. 

Schroefstempels kopen? [Aboma keurmerk]