Subcategories

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Bouwstempels

Bouwstempels

Bouwstempels zijn in feite niets meer dan een metalen steun om bijvoorbeeld een plafond te ondersteunen. Ideaal voor wanneer u een tussenwand in uw woning wilt weghalen of een dragende wand wilt vervangen en tijdelijk vervangende draagkracht nodig heeft. Dankzij de ondersteuning van de bouwstempel komt het plafond niet naar beneden en kunt u veilig werken. Het bestaat uit een buis waar dan weer een dunnere buis in geschoven kan worden. Door de combinatie van de buitenbuis en de binnenbuis zorgt de stempel ervoor dat de krachten goed verdeelt worden. De bouwstempels worden ook wel schroefstempels genoemd. 

Veilige bouwstempels

De bouwstempels in ons assortiment zijn veilig in het gebruik dankzij verschillende beveiligingsmechanismen. Daarbij zijn ze Aboma goedgekeurd en volledig Conform de NEN-EN-1065. Dankzij de thermische verzinking en het gegalvaniseerde staal, zijn deze bouwstempels van de hoogste kwaliteit en daarmee geschikt voor iedere professionele bouwplaats. Elke bouwstempel is verstelbaar, zodat je overal de juiste lengte neer kan zetten. De minimale hoogte is 180 cm en de maximale hoogte is 350 cm. Zo zorgt u altijd voor een stevige stutting. 

Vaak wordt er bij het gebruik van een bouwstempel gekozen voor een houten constructie, ook wel badding genoemd, van balken om het geheel te ondersteunen. Een bijkomend voordeel is dat u het plafond niet beschadigt bij de bouwwerkzaamheden.

Bouwstempelstatief

Voor het plaatsen van een bouwstempel op een ongelijke ondergrond, is het raadzaam om een stempelstatief te gebruiken. De driepotige standaard biedt extra stevigheid en zorgt ervoor dat het geheel niet omvalt en eventueel schade veroorzaakt. Een stempelstatief is gemakkelijk mee te nemen, omdat u hem volledig kunt inklappen tot een handzaam formaat. Dit statief is niet voor elke situatie nodig. Maar door dit te gebruiken zorg je voor een extra stuk veiligheid. Vanzelfsprekend is het statief in onze webshop toepasbaar met de bouwstempels die wij aanbieden. 

Steiger & Ondersteuningsmateriaal

De stempels zijn een onderdeel van al het steiger en ondersteuningsmateriaal dat wij in ons assortiment hebben. Wij hebben veel ervaring in de bouw en weten goed wat er bij komt kijken. Hierdoor hebben we een compleet assortiment en daarom een oplossing voor elke klus. We hebben ook verschillende soorten gevelondersteuning, steigerbuizenschorren en opslagsystemen. Wij zorgen altijd voor de beste kwaliteit tegen een goede prijs. Voor je complete klus ben je bij ons aan het juiste adres. Naast al deze producten hebben wij ook alle andere producten voor het werken op de bouwplaats. Denk aan waterputten, klapschragen, bouwhekken, lichtmastendekzeilen en zelfs kunststof rijplaten

Ondersteuning en advies

Wij hebben zelf vele jaren ervaring in de bouw. Wij hebben ons assortiment in de loop van de jaren flink uitgebouwd omdat wij merkten dat er behoefte was aan een punt waar jij bijna alles voor de bouw kunt kopen. Door veel in gesprek te gaan met zowel de klanten als de leveranciers zijn we tot ons complete aanbod gekomen. Doordat wij zelf ook ervaring in de bouw hebben kunnen wij ook een goed advies geven. Twijfelt u ergens over en heeft u behoefte aan advies. Neem dan gerust contact met ons op dan kunnen wij samen de mogelijkheden doornemen. 

Bouwstempel kopen? [Aboma Keurmerk]