Subcategories

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Bouwhekken

Bouwhekken kopen?

Op zoek naar bouwhekken voor de bouwplaats? Bij AllesVoorDeBouwplaats.nl kunt u een keuze maken uit twee hekken. We hebben een Light en een Heavy variant. Beide ijzersterk, maar de light is de beste keuze voor de budgetbewuste gebruiker. Daarnaast hebben we ook nog de bouwhekzeil variant voor de lichtere klus. Naast bouwhekken vindt u ook allerlei toebehoren, zoals een voet, klem en scharnieren. Alles wat u nodig heeft om de gehele bouwplaats mee af te sluiten. Bouwhekken kopen doet u dan ook bij AllesVoorDeBouwplaats.nl!

Bouwhekken afmetingen

Onze bouwhekken hebben dezelfde afmetingen. Zowel de Heavy als de Light versie zijn 3,5 meter breed en 2 meter omhoog. Echter, zoals de naam al zegt, is de Heavy iets zwaarder en daarmee steviger. Met een gewicht van 24 kg raden we de Heavy uitvoering dan ook eerder aan dan de Light variant, die 16 kg (8kg lichter) is. Helemaal doordat de bouwhek Heavy ook over een verticale middenbuis beschikt. Dit maakt het product extra sterk en geschikt voor de zwaardere klussen. 

Bouwhekken kopen

Accessoires

Alle accessoires voor de bouwhekken zijn los verkrijgbaar. Zo heeft u naast een heek ook een bouwhekvoet en/of -klem nodig. Deze kunt u eenvoudig samen met de bouwhekken bestellen. De voeten zijn essentieel om de hekken überhaupt te kunnen plaatsen. Hier kunt u een keuze maken tussen een kunststof of betonnen bouwhekvoet. De klem is uiteraard bedoeld om de hekken te koppelen. Hiernaast hebben we overige accessores zoals een looppoort, bouwhekscharnier, poortwiel en bouwhekzeilen. Tot slot heeft AllesVoorDeBouwplaats.nl twee containers om uw bouwhekken mee te vervoeren. U kunt hierin kiezen tussen een verticale (Deluxe) en horizontale bouwhekcontainer. Ontzetten handig om kant en klare bouwhekpakketten op de bouw af te leveren.

Bouwhekken en meer

De hekwerken zijn voor heel veel verschillende situaties goed te gebruiken. Een bouwhek wordt veel gebruikt om de bouwplaats goed af te schermen. Dit is eigenlijk tweeledig. Aan de ene kant om er voor te zorgen dat mensen niet zomaar op de bouwplaats kunnen komen kijken, uit veiligheid dus. Aan de andere kant om er voor de zorgen dat er niet gestolen wordt van de bouwplaats. Tegenwoordig zien we dat de hekken veel gebruikt wordt voor festival en dergelijk. Ideaal om een bepaalde plek af te zetten of om de mensen in de juiste richting te leiden. Naast de afrastering hebben we natuurlijk nog veel meer producten. Een greep uit ons assortiment; dekzeilen, lichtmastenbouwstempelsrijplaten en bouwwaterputten. Bekijk ons hele assortiment via de verschillende menu items.  

Groot assortiment

Bij AllesVoordeBouwplaats beschikken we over een groot assortiment. Met meer dan 10.000 producten zijn we dé groothandel voor de bouw, industrie en GWW. Kijk, naast AllesVoorDeBouwplaats.nl gerust eens rond in onze andere StrijkerShops. Wij leveren snel en daarnaast gratis bij besteding vanaf €300. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

 

Bouwhekken [ijzersterk] kopen?