Subcategories

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Dekzeilen

Dekzeil kopen?

Een dekzeil is voor de meeste klussen op de bouwplaats geen overbodige luxe? Dekzeilen of dekkleden zijn ideaal om uw materialen en goederen droog te houden. AllesVoorDeBouwplaats.nl heeft blauwe dekkleden in diverse afmetingen. Deze zijn voorzien van ringen zodat u ze eenvoudig strak kan leggen of ophangen. De zeilen zijn vervaardigd van een HDPE weefsel en beschikken aan beide zijden over een LDPE coating. Hiermee zijn deze blauwe zeilen de ideale bescherming tegen wind en regen. Uiteraard ook tegen alle andere zaken die je op de bouwplaats tegenkomt. 

3x4 tot 10x12 meter

Zoals gezegd hebben we dekzeilen in diverse maten. Van 3x4 meter, 6x10 meter tot 10x12 meter. Een zeil is dé oplossing voor het afdekken van uw bouwplaatsmaterialen en -goederen. We zien ook steeds vaker dat onze dekkleden als grondzeil worden gebruikt. Ook dat is uiteraard mogelijk mits je dit op de juiste manier doet natuurlijk. Deze kleden zijn 130 grams en zijn daarmee goed bestand tegen zowel regen als wind. Wilt u een dekzeil kopen? Bekijk dan direct het onderstaande assortiment en kies uw gewenste maat. Onze afdekzeilen zijn scherp geprijsd, zoals u dat van ons gewend bent. Dit maakt het tot een zeer voordelige koop. 

Dekzeil

HDPE en LDPE

Onze dekzeil beschikt zoals gezegd over een HDPE weefsel. Deze kunststof heeft een zeer lange levensduur en is daarmee erg duurzaam te noemen. HDPE staat voor High Density Polyethene, of te wel polyethene van hoge dichtheid. De coating is aan beide zijden van LDPE. LDPE staat voor Low Density Polethene, of te wel polyethene van lage dichtheid. De combinatie is wat de dekkleden van AllesVoorDeBouwplaats.nl zo uniek maakt. De ideale dikte en stevigheid voor elke klus. Voor deze kwaliteit hoeft u dus zeker niet naar de lokale bouwmarkt zoals de Gamma, Praxis of Karwei. 

Dekzeilen en meer

Naast de verschillende soorten dekzeilen hebben wij uiteraard nog een veel completer aanbod dan alleen de verschillende soorten zeilen. Doordat wij al vele jaren ervaring hebben met alles wat met bouwen te maken heeft, kunnen wij een sterk assortiment samenstellen. Dat hebben we dan ook gedaan door onderstaande producten aan ons assortiment toe te voegen

Dus niet alleen producten voor de kleine klus maar ook alle producten voor de omvangrijke klus. Doordat wij zelf ook veel ervaring hebben in de bouw is het ook mogelijk om vrijblijvend advies te krijgen. Wij hebben namelijk veel kennis over de verschillende producten die we in ons assortiment hebben. 

Unieke service

Heeft u uw gewenste zeil gevonden dan kunt u die eenvoudig en veilig online bestellen. U geniet bij ons van een unieke service. We beschikken namelijk over meerdere shops en hebben daardoor een enorm assortiment. U kunt uw winkelmandje ook gewoon meenemen over alle shops. Daarnaast hanteren we een gratis verzending bij besteding vanaf €300,-. Daaronder betaalt u €12,50 aan verzendkosten. Daarbij is het voor bedrijven mogelijk om op rekening te kopen. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Ook als u nog verdere vragen heeft over onze dekzeilen.

Dekzeil kopen? [Diverse Maten]