Subcategories

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Lichtmasten

Lichtmast kopen?

Bij AllesVoorDeBouwplaats vindt u lichtmasten van uitstekende kwaliteit. Wilt u een lichtmast online kopen, dan kunt u kiezen uit een 3 tot 6 meter uitschuifbare lichtmast of een 6 tot 12 meter uitvoering. Beide uitvoeringen zijn semi-mobiele lichtmasten. Dit zijn masten die in principe op de bouwplaats worden gezet en daar gedurende de bouwwerkzaamheden blijven staan. Deze robuuste volbad verzinkte masten zijn veilig op te stellen en daardoor, waar nodig, eenvoudig te verplaatsen. Wilt u zo’n dergelijke lichtmast kopen? Bestel dan direct eenvoudig online op AllesVoorDeBouwplaats.nl. Uiteraard scherp geprijsd en ook nog eens gratis verzending (vanaf €300,-)!

Semi-mobiele lichtmast uitschuifbaar

In ons assortiment vindt u twee lichtmasten. De eerste, 3-6 meter, is begrijpelijkerwijs 3 meter hoog en uitschuifbaar tot een hoogte van 6 meter. Het tweede product is 6 meter hoog en uitschuifbaar tot 12 meter. We noemen ze semi-mobiele lichtmasten doordat de masten zijn gemaakt om gedurende de bouwwerkzaamheden op de bouwplaats te blijven staan. Echter zijn ze eenvoudig op te stellen en daardoor ook gemakkelijk te verplaatsen. Waar het armatuur op de kleinere versie dichterbij de ondergrond zal zijn, zal het ook een heldere verlichting geven dan de grotere uitvoering. Echter de uitschuifbare mast 6-12 meter kan een grotere oppervlakte verlichten.

Lichtmast kopen

Armatuur bouwlamp

De masten worden exclusief bouwlamp geleverd. Ook deze kunt u echter eenvoudig online in onze shop bestellen. Met de Fenon FH-400 hebben wij een geweldig armatuur om werkplaatsen en (bouw)terreinen te verlichten. Naast de uitstekende kwaliteit is deze armatuur ook nog eens duurzaam en energiezuinig. Daarbij wordt de armatuur bouwlamp geleverd inclusief een 15 meter lange aansluitsnoer.

Afmetingen van de lichtmast

De lichtmast van 6 meter als die van 12 meter hebben dezelfde afmetingen. Dat geldt zowel voor het frame als voor de binnen- en buitenmast. Onderstaand vindt u een opsomming van al deze afmetingen:

  • ● Buitenmast: 80x80 mm
  • ● Binnenmast: 60x60 mm
  • ● Frame: 150x150 cm
  • ● Frame met schoren: 185x185 cm

Schoren zijn erg belangrijk ter ondersteuning van de lichtmast. Ook deze kunt u desgewenst los bestellen in onze shop. Wij doen alles voor de bouwplaats!

Online bestellen

Bij AllesVoorDeBouwplaats begrijpen we dat u in de meeste gevallen direct uw materialen/objecten nodig heeft. Wij garanderen dan ook een betrouwbare en snelle bezorging door heel Nederland. Bij een bestelling van minimaal €300 is deze bezorging zelfs helemaal gratis! Met ruim 10.000 producten in ons assortiment hebben wij voor bijna elke vraag een oplossing. Heeft u een vraag over een van onze producten, bijvoorbeeld een lichtmast, of het online bestellen? Bel ons dan op het nummer +31 (0) 50 313 0910. Wij voorzien u graag van het beste advies zodat u de beste aankoop verricht.

 

Lichtmast kopen [Uitschuifbaar]?