Subcategories

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Rijplaten

Kunststof rijplaten

Kunststof rijplaten of oprijplaten zijn ideaal voor het berijdbaar maken van losse ondergronden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld zand en klei. Ze zijn zeer sterk (20 mm dik) en belastbaar tot wel 50 ton. Dankzij de 4 handvaten kunnen de 54 kilogram zware kunststof rijplaten snel nog even worden verlegd of met twee personen in een opslagbox gelegd. Verder zijn de oprijplaten (3x1 meter) voorzien van een unieke dubbelzijdige anti-slip structuur. Aan de ene kant ziet u een wafelstructuur en aan de andere zijde een traanplaat structuur. Deze combinatie zorgt voor een goede grip op elk ondergrond. Wilt u 1 of meerdere kunststof rijplaten kopen? Bestel dan eenvoudig online bij AllesVoorDeBouwplaats. Onze rijplaten zijn zeer scherp geprijsd en bij een bestelling van minimaal €300 worden uw producten gratis verzonden.

Verschillende doeleinden

Rijplaten, ook wel bekend als loopschotten, kunt u gebruiken voor ontzettend veel doeleinden. In de meeste gevallen worden onze kunststof rijplaten op bouwplaatsen ingezet. Hier is het niet alleen handig wanneer er wordt gewerkt met zware voertuigen, maar vaak ook noodzakelijk. Immers, zulke dergelijke voertuigen kunnen vast komen te zitten in zachte ondergronden. Met de kunststof rijplaten worden zulke situaties voorkomen. Loopschotten kunnen naast de bouw ook worden gebruikt bij bijvoorbeeld (grote) evenementen. Zowel voor het op- als afbouwen zijn de oprijplaten uiterst belangrijk om het ondergrond zo min mogelijk te beschadigen.

Kunststof Rijplaten

Kenmerken

Onze kunststof oprijplaten hebben unieke kenmerken. Voor het gemak hebben we de belangrijkste kenmerken op een rijtje gezet:

  • • Afmetingen (LxBxH): 3000 x 1000 x 20 mm
  • • Gewicht: ~54 kg
  • • Unieke dubbelzijdig anti-slip structuur (wafelstructuur/traanplaat structuur) die zorgt voor goede grip
  • • Incl. 4 handvaten
  • • Belastbaar tot 50 ton

Dit alles maken onze rijplaten tot de beste in haar soort. Met 2 jaar fabrieksgarantie doen we hier zelfs nog een schepje bij op. Onze producten staan, net als onze service, voor hoogstaande kwaliteit.

Rijplaten en meer

Naast de rijplaten en de opslagbox hebben we natuurlijk nog veel meer. We zijn niet voor niets allesvoordebouwplaats.nl. We hebben trouwens een voorkeur voor de kunststof platen ten opzichte van de aluminium oprijplaten omdat ze makkelijker in gebruik en vervoer zijn. Omdat we graag zoveel mogelijk producten willen leveren voor alle soorten bouwklussen hebben we ons assortiment flink uitgebreid. We hebben nu bijvoorbeeld ook verschillende soorten dekzeilen, lichtmastenbouwstempels en schroefstempels. Wil je alle producten bekijken die we in ons assortiment hebben? Je kunt makkelijk via ons menu alles bekijken. Mist u nog iets? Hieronder vind u alles gegevens om contact met ons op te nemen. 

Online kunststof rijplaten bestellen

Bij AllesVoorDeBouwplaats begrijpen we dat u in de meeste gevallen direct uw kunststof rijplaten nodig heeft. Wij garanderen dan ook een betrouwbare en snelle bezorging door heel Nederland. Bij een bestelling van minimaal €300 is deze bezorging zelfs helemaal gratis! Met ruim 10.000 producten in ons assortiment hebben wij voor bijna elke vraag een oplossing. Heeft u een vraag over een van onze producten, bijvoorbeeld een rijplaat, of het online bestellen? Bel ons dan op het nummer +31 (0) 50 313 0910. Wij voorzien u graag van het beste advies zodat u de beste aankoop verricht.

Kunststof rijplaten [voordelig] kopen?