Subcategories

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Schragen

Schraag kopen? Koop er altijd 2!

Een schraag kunt u voor veel verschillende doeleinden gebruik. Hij wordt echter het meest gebruikt om materiaal overheen te leggen, meestal houten planken of balken. Er worden dan natuurlijk minimaal twee schragen gebruikt, want met één schraag komt u niet ver. Zorg dan dus ook altijd dat u minstens een set van twee metsel of klapschragen koopt. Zo heeft u altijd twee steunpunten voor uw materiaal op de ideale werkhoogte.

Klapschraag kopen

Service AllesVoorDeBouwplaats.nl

Alle producten die we op voorraad hebben, proberen we de volgende werkdag voor 15:00 te bezorgen. Mocht het zo zijn dat het product besteld moet worden, leveren wij vaak alsnog binnen 3 werkdagen. Zoals vermeld, bestel altijd meer dan één schraag om er ook echt voordeel van te hebben. Het kan natuurlijk zo zijn dat u er al meerdere heeft en een vervangende zoekt. Wees er dan zeker van dat u precies een gelijke schraag bestelt om verschil in werkhoogte te voorkomen.

Bekijk gerust het onderstaande assortiment en vergeet ook niet om direct andere handige materialen voor op de bouwplaats te bestellen; bijvoorbeeld bouwstempels en waterputten. Bij een bestelbedrag van €300 of meer wordt uw bestelling namelijk gratis verzonden in Nederland.

Schraag [topkwaliteit] kopen?