Subcategories

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Bouwwaterputten

Bouwwaterput kopen?

Een bouwwaterput is een absolute must om te voorzien in water op een bouwplaats. Vaak zijn er geen vaste tappunten of kranen aanwezig waar gebouwd of verbouwd wordt. Een waterput is dan een ideale uitkomst om toch gebruik te kunnen maken van een betrouwbare watervoorziening. De waterput is compleet uitgerust met twee aftappunten, dankzij de twee meegeleverde kranen. De deksel blijft geopend staan, zodat uw beide handen vrij houdt. Verder is de put volledig geïsoleerd, waardoor in de winter wordt voorkomen dat alles bevriest. Ook kan de bouwwaterput helemaal gedemonteerd worden, zodat u een beschadigd paneel simpel kan vervangen, zonder dat er een heel nieuw product hoeft aangeschaft te worden. Wilt u zo'n dergelijke bouwwaterput kopen? Bekijk dan direct onze twee onderstaande bouwwaterpunten en bestel eenvoudig online.

Bouwwaterput kopen?

Bouwwaterput plaatsen

Een bouwwaterput is eenvoudig te plaatsen. Dankzij de taps toelopende vorm is de put gemakkelijk in, maar vooral weer uit te graven. Op die manier heeft u het snel voor elkaar en hoeft de watermaatschappij alleen nog maar de aansluiting op het waternet te verzorgen. En dankzij de ogen hijs je hem gemakkelijk op, zodat je hem snel kan verplaatsen als de werkzaamheden zich ook verplaatsen naar een ander deel van de bouwplaats. Maar u vervoert hem ook net zo makkelijk met een vorkheftruck.

Accessoires

Standaard leveren we een stalen standleiding bij deze bouwwaterput. Daarnaast kunt u bij ons diverse accessoires krijgen, zoals een gewapende slang, leidingen en verdeelstukken die de bruikbaarheid van de waterput vergroten. De waterput is ook in een extra grote XXL uitvoering verkrijgbaar. Hiermee beschikt u over een nog grotere hoeveelheid water, zodat u minder snel hoeft aan te vullen en sneller kunt werken. Zo zorgt u voor de ideale omstandigheden op de bouwplaats. Heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in de bouw en denken graag met u mee. 

Bouwwaterputten en meer

Naast de bouwwaterputten hebben we natuurlijk nog veel meer producten in ons assortiment. We vinden het namelijk belangrijk om zoveel mogelijk producten voor de bouwklus te kunnen leveren. Zodat je niet alleen makkelijk een waterput kunt slaan maar nog veel meer. Goed om trouwens nog te melden dat er uiteraard een watermeter op de put zit. Een greep uit ons assortiment voor verschillende soorten klussen; stut alone stempelsklapschragen en rijplaten. Uiteraard kunt u via het menu door al onze producten scrollen. Bent u op zoek naar iets specifieks dat er niet tussen staat? Neem contact op en we kunnen met u meedenken over een oplossing. 

Service AllesVoorDeBouwplaats.nl

Bestel vandaag nog een nieuwe waterput plus accessoires in onze webshop. Verzending is binnen Nederland geheel kosteloos en we proberen uw bestelling altijd de eerstvolgende werkdag voor 15:00 te bezorgen, mits de artikelen bij ons op voorraad zijn. Mocht dit niet zo zijn, kunt u ervan uitgaan dat we binnen 3 werkdagen leveren. Bekijk ook ander materiaal dat u kunt gebruiken op de bouwplaats, bijvoorbeeld bouwhekkendekzeilen en lichtmasten.

Bouwwaterput kopen [XXL & Small]?