Klapschraag blauw

Klapschraag (blauw)

€ 16,58
Inclusief belasting

De klapschraag is ideaal om materialen (zoals houten planken en balken) op te leggen en te bewerken, meten of wat u er ook mee wilt doen. Deze blauwe schraag is erg stabiel en toch niet zwaar. Wilt u deze blauwe klapschraag kopen? Vergeet dan niet om twee aantallen te bestellen. Wij verkopen ze namelijk per stuk.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Klapschraag bij het klussen

Wat is een klapschraag? Een klapschraag is een ideaal hulpmiddel voor bij het klussen. Wilt u lange balken en planken zagen of ze gewoon ergens kwijt? Leg ze eenvoudig op de schragen. Ook voor een schilderklus is dit een slimme oplossing. Leg er bijvoorbeeld een deur op, of delen van een bed of kast. Op die manier kunt u het hout gemakkelijk schuren en verder bewerken. Wilt u een kamer behangen? Simpelweg twee schragen, een stevige plank en een behangtafel is zo gemaakt. Bovendien neemt u de klapschraag gemakkelijk mee. Hij is volledig inklapbaar en past daardoor eenvoudig in elke auto, berging of schuur. Altijd een handig hulpmiddel op werkhoogte bij de hand.

Klapschragen

Klapschragen zijn er in veel verschillende varianten. Wij hebben de aluminum variant omdat deze het sterkste is, net als de stalen en metalen variant trouwens. Je hebt ook de houten versie die veel door particulieren wordt gebruikt. Deze is namelijk goedkoper en werkt prima als hij niet vaak gebruikt wordt. Voor op de bouwplaats is deze klapschraag een hele goede oplossing. Denk er aan om er minimaal twee te kopen omdat wij ze per stuk verkopen. 

Specificaties

  • ● ABOMA gekeurd
  • ● Kleur: RAL5017 blauw
  • ● Oppervlaktebehandeling: gepoedercoat
600211100